Notícies

PROJECTE - EL PATI DELS NOSTRES SOMNIS

12-12-2019

Avui ha estat un dia molt important pels alumnes de 5è i 6è de Primària.

Aquesta tarda han pogut realitzar la part final, la difusió, d'un dels seus projectes. Avui han presentat els seus portfolis del projecte "El pati dels nostres somnis” al Sr. Grau que ha quedat molt gratament sorprès dels treballs i del elevat nivell d'aquests. Els portfolis recollien tota la feina del projecte científic de tot el primer trimestre.

Però què han hagut de fer? Des del dia de la presentació, van començar fent una diagnosi de tot el que hi ha al pati i van prendre mides de manera manual per acabar fent un plànol a escala. A continuació van fer una pluja d'idees perquè tots els membres del grup arribessin a acords per decidir com volien ells el pati. Van haver d'investigar i averiguar si les seves idees eren viables, a nivell estructural i també a nivell econòmic, perquè sobretot el que es va demanar era que els projectes havien de ser reals i realistes.

Entre mig del projecte, entre plànols i catàlegs d'empreses especialitzades, van venir pares i mares que es dediquen al món de la construcció des d'un vessant o un altre, a explicar-nos a què es dediquen, com treballen i ens van donar moltes idees pels nostres projectes.

Un cop tenien la idea clara, van buscar per internet i amb catàlegs format paper, diferents opcions de productes necessaris pels seus patis, comparant preus i sobretot comparant relació qualitat preu, per poder presentar la millor opció i una opció real pel seu projecte.

Avui, han pogut presentar a la titularitat del centre totes les seves tasques i projectes. El Sr. Grau els ha emplaçat a acabar de parlar-ne després de festes, per poder portar a terme el projecte "El pati dels meus somnis”.

 


Xarxes socials: