Projectes

RŔDIO ESCOLAR


CURS 2022 - 2023

PROGRAMA 2 - GRUP 2

L'alumnat del grup 2, va venir molt animat, amb ganes de gresca, passar-ho bé i seguir aprenent, després d'una parada tècnica.

 PROGRAMA 2 - GRUP 1

Els i les alumnes de 2n d'ESO han pogut tornar a la ràdio i ho han fet amb moltes ganes. 

VISITA A RÀDIO TELETAXI - 4t de Primària

L'alumnat de 4t de Primària han visitat les instal·lacions de Ràdio Teletaxi i han pogut tenir el seu primer contacte amb aquest mitjà de comunicació. 

PROGRAMA 1 - GRUP 2

L'alumnat del grup 2 de 2n d'ESO es llença a la piscina davant dels micròfons de la ràdio escolar. Què ens hauran preparat per al programa d'avui?

 

PROGRAMA 1 - GRUP 1

L'alumnat de 2n d'ESO del grup 1, s'estrena en l'optativa de ràdio. Els nois i noies, han gravat uns quants programes aquest primer trimestre i aquest és una mostra del que han aconseguit fer durant aquests primers mesos de curs. 

 

 

CURS 2021 - 2022

PROGRAMA ESPECIAL - 1R D'ESO - EXPOSICIÓ ORAL

Els i les alumnes de 1r d'ESO s'han hagut de preprar una petita exposició oral lliure i  en compte de fer una exposició oral a l'aula ordinària, ho han fet a l'aula de projectes, concretament a l'espai de ràdio. Aprofitnat aquest recurs que l'escola ens ofereix. D'aquesta manera, al tercer trimestre, podrem comprovar la nostra evolució.

GRUP 2 - PROGRAMA 6 | PROGRAMA DEDICAT AL DIA MUNDIAL DE LA DONA.

Aquest programa l'hem dedicat al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Podreu escoltar el manifest que vam fer des de l'escola, les notícies més destacades del dia i podreu escoltar què vam fer des de l'escola. A més, totes les seccions del programa tenen una mirada en perspectiva de gènere. 

GRUP 1 - PROGRAMA 6 | PROGRAMA DEDICAT A LA PAU.

Els i les alumnes del Grup 1 de l'optativa de Ràdio de 2n d'ESO han volgut fer un programa dedicat a la PAU. En aquest breu podcast podreu escoltar d'una selecció de poemes o fragments de cançó dedicats a la PAU.
Des de l'escola Singuerlín volem i reclamem la pau al món. Eduquem per i per a la PAU.

ENTREVISTA A JUSTO MOLINERO

Els alumnes de l'optativa de ràdio, han pogut entrevistar a Justo Molinero, gran comunicador i empresari de la comunicació. L'alumnat es va preparar l'entrevista, investigant i cercant informació sobre el personatge. Va respondre molt amablement i al final li vam poder fer entrega d'un detall, en mostra d'agraïment.

PROGRAMA 5 - GRUP 1

Avui el grup 1 torna a la calma. A més, però hem fet la gravació del nostre programa en directe per Instagram. Ens han explicat les últimes hores de les notícies generals i esportives, l'apartat de ciència el qual ens tenen acostumats, la secció de motor, música, contacontes i recomanacions, aquesta vegada literàries.

ENTREVISTA A ELENA DE DIEGO - Productora del Que t'hi jugues! de SER Catalunya.

Avui ens ha vingut a visitar Elena de Diego, productora del programa Que t'hi jugues! de ràdio SER Catalunya. Aquest programa ha estat premiat, enguany, amb un premi Ondas, el premi al programa de proximitat. Els alumnes de 2n d'ESO del grup 1, han investigat, cercat i preparat una entrevista amb 14 preguntes perquè a través de les seves respostes, l'Elena ens apropi més al dia dia real d'una ràdio profesional. 

PROGRAMA 5 - GRUP 2

Avui parlem de la tràgica notícia que ens arriba des del Marroc, del calendari d'esdeveniments i competicions de judo de la ciutat, del radar a la secció de ciència, d'història, de gastronomia on avui parlarem de pasta i pizza, a l'apartat de música tractarem de temes importants però a vegades oblidats i a les recomanacions ens convidaran a assistir a un parc de llits elàstics, molt divertit.

PROGRAMA 4 - GRUP 2

Aquest és el primer programa de l'any del grup 2. Notícies, ciències, esports, què passa a l'escola?, música, història, gastronomia i recomanacions. Això és el que podreu escoltar en aquest programa del grup 2, un grup inquiet, motivat i amb ganes de fer ràdio.

PROGRAMA 4 - GRUP 1

En aquest primer programa de l'any encetem una secció que no vam poder realitzar abans, és la del contacontes. A més tenim novetats en l'àmbit científic i en el de motor i com sempre, podrem escoltar les últimes notícies generals i les de l'àmbit esportiu. 

 

PROGRAMA 3 - GRUP 2

Estrenem nou format de programa. Amb seccions de notícies, ciències, esports, l'escola, música, història, tal dia com avui, gastronomia i recomanacions. Els alumnes s'han responsabilitzat de les diferents seccions. Cada setmana ens sorprendran amb nous temes d'interès general, de ben segur que no us deixaran indiferents.

PROGRAMA 3 - GRUP 1

Estrenem nou format de programa. Amb seccions de notícies, ciències, esports, motor, música, contacontes i recomanacions. Els alumnes s'han responsabilitzat de les diferents seccions. Cada setmana ens sorprendran amb nous temes d'interès general, de ben segur que no us deixaran indiferents.

PROGRAMA 2 - GRUP 2

En aquest programa els i les alumnes ens han volgut dedicar una cançó especial per a ells/es i ens han fet una breu explicació biogràfica del o els autors/es i del tema en concret. Ha estat un programa emocionant i des de l'estudi els nois i noies no paraven de cantar i ballar. Programa a programa anirem aprenent i millorant. Segur!

PROGRAMA ESPECIAL RECOMANACIONS LITERÀRIES - 3R D'ESO

En aquest programa els alumnes de 3r d'ESO, organitzats amb parelles o grups de 3 han cercat quines obres literàries podien recomanar per als cursos que se'ls hi havia assignat, des dels alumnes de P0 fins als de 4t d'ESO. Han hagut de cercar informació i també han preguntat als docents de cada etapa o cicle. Un cop han recopilat la informació s'han preparat un guió que han escrit, revisat i corregit, abans d'utilitzar-lo a l'estudi de ràdio.

PROGRAMA 1 - GRUP 2

Primer programa de l'optativa de ràdio de 2n d'ESO del Col·legi Singuerlín. En aquest primer programa els i les alumnes ens han explicat en què consistirà el Flaix Cultural del 1r trimestre. Ha estat un programa de nervis, però sobretot moltes ganes i il·lusió. Programa a programa anirem aprenent i millorant. Segur!

PROGRAMA 1 - GRUP 1

Primer programa del grup 1 de l'optativa de ràdio de 2n d'ESO del Col·legi Singuerlín. En aquest primer programa els i les alumnes ens han volgut dedicar una cançó especial per a ells/es i ens han fet una breu explicació biogràfica del o els autors/es i del tema en concret. Ha estat un programa de nervis, però sobretot moltes ganes i il·lusió. Programa a programa anirem aprenent i millorant. Segur!